عاقبت کینه داشتن نسبت به اهلبیت در قیامت چیست؟
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - این حدیث نشاندهنده اهمیت والای اهلبیت در دین اسلام و مقام رفیع آنها در نزد خداوند است. پیامبر (ص) در ادامه فرمودند:
«در میان شما کسانی هستند که بعد از آنکه از من جدا شوند، دیگر مرا نخواهند دید!»
این کلام رسول خدا (صلىاللهعلیهوآله) هشدار شدیدی به کسانی است که نسبت به اهلبیت علیهمالسلام دشمنی و کینه دارند، چرا که در روز قیامت، چنین افرادی از شفاعت پیامبر محروم خواهند بود و به مقام قرب الهی دست نخواهند یافت.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
چرا کینه داشتن نسبت به اهلبیت به چنین عاقبتی منجر میشود؟ اهلبیت پیامبر (صلىاللهعلیهوآله)، که در قرآن کریم نیز بر محبت و احترام به آنها تأکید شده است، جایگاهی بسیار رفیع در دین اسلام دارند. آنها از مصادیق «وجْهِ اللَّه» هستند، یعنی وجه خداوند بر روی زمین به حساب میآیند. در حقیقت، محبت اهلبیت از محبت پیامبر سرچشمه میگیرد و کینه داشتن نسبت به آنها به منزله کینه داشتن نسبت به پیامبر است.
پیامبر و اهلبیت: حضرت امام رضا (علیهالسلام) در حدیثی به اباصلت هروی در مورد حدیث «پاداش لا إله إلاّ الله، نگاهکردن به صورت خداوند است» فرمودند:
«ای اباصلت! هر کس خداوند را با صورت و چهرهای وصف کند، کفر ورزیده است. وجه خداوند عزّوجلّ، پیامبران و رسولان و حجّتهای خداوند هستند.»
در این حدیث، امام رضا (علیهالسلام) توضیح میدهند که خداوند را نمیتوان به صورت مادی وصف کرد، بلکه وجه خداوند همان پیامبران و حجّتهای او هستند که انسانها از طریق آنها میتوانند به خداوند نزدیک شوند و به حقیقت شناخت خدا نائل آیند.
کینه داشتن نسبت به اهلبیت (علیهمالسلام) نه تنها موجب محرومیت از شفاعت پیامبر در قیامت میشود، بلکه میتواند فرد را از شناخت صحیح و کامل دین و ارتباط با خداوند دور سازد. در حقیقت، اهلبیت (علیهمالسلام) پیوندی مستقیم با خداوند دارند و دشمنی با آنها به معنی قطع ارتباط با مسیر اصلی دین اسلام است.
در نهایت، محبت و احترام به اهلبیت (علیهمالسلام) برای مسلمانان، نه تنها یک عمل عبادی بلکه امری ضروری برای رسیدن به خوشبختی دنیا و آخرت است.
-
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۳:۲۲
-
۹ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/897193/