ظرفیت آموزشهای قرآنی نونهالان فارس در سایر مناطق استفاده شود
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام فارس - به گزارش دفاعپرس از فارس، «جمال مقیمی» معاون مرکز قرآن آستان قدس رضوی در نشست هماندیشی مسئولان کانونهای خدمت رضوی فارس با مسئولان مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای مقاومت با تشریح برنامههای ویژه مهدالرضا، شبابالرضا و ابناءالرضا اظهار داشت: آموزش قرآن کریم بخشی از برنامههای ترویج فرهنگ رضوی است که کودکان، نوجوانان و جوانان در قالب طرحهای رضوی با فرهنگ قرآنی انس میگیرند و پرورش پیدا میکنند.
وی به تشریح برنامههای مهدالرضا پرداخت و گفت: این برنامه، ویژه یادگیری قرآن از طریق آموزشهای نوین به فرزندان زیر شش سال و پیشدبستانی است. استان فارس جایگاه ویژه در آموزش قرآن کریم به نونهالان و کودکان دارد و باید از ظرفیتهای این استان در سایر مناطق نیز بهره برد.
معاون مرکز قرآن آستان قدس رضوی با اشاره به بخشهایی از فعالیتهای قرآنی مهدالرضا تصریح کرد: با تأسیس کانونهای خدمت رضوی در استانها و بهویژه در فارس و شیراز کار بسیار بزرگی در بحث کلاسهای مهدالرضا انجام شده و در واقع فارس باید الگوی کار سایر استانها در بحث مهدالرضا باشد.
مقیمی با اشاره به اساسنامه مرکز قرآنی آستان قدس رضوی که توسط تولیت این آستان، ابلاغ شده است، افزود: باید تلاش کرد تا ترویج آموزشهای قرآنی را در کل کشور و جهان اسلام به بالاترین حد توسعه دهیم، بنابراین بر ماست که بهگونهای برنامهریزی کنیم که سطح این نوع فعالیتها علمی و فراگیر شده و اجرای آن تسهیل شود.
وی اظهار امیدواری کرد که کانون تخصصی قرآنی مراکز استانها به مراکز قرآن کریم آستان قدس تبدیل شوند.
برنامهریزی اصلی آموزش قرآن با محوریت کودکان باشد
سردار جابر مهدییار، مدیر کانونهای خدمت رضوی استان فارس نیز در این نشست اظهار کرد: اصل خمیرمایه مجموعه کانونهای خدمت رضوی در کشور و آستان قدس رضوی، قرآن کریم است، بنابراین سرمایهگذاری اصلی باید با محوریت آموزش کودکان باشد تا با الفبای قرآنی آشنا شوند.
وی ادامه داد: طرحهای قرآنی مهدالرضا، شبابالرضا و ابناءالرضا کار بزرگ و آیندهنگری خوبی است و باید تلاش کرد تا این طرح را بهصورت الگو در سطح کشور گسترش داد.
مهدییار تصریح کرد: توسعه علوم قرآنی در بین کودکان و نوجوانان یکی از اهداف اصلی آستان قدس رضوی است که بهطور جدی در تمامی شهرها و روستاهای استان فارس دنبال میشود.
ابوالفضل حسینپور، مسئول امور استانهای مرکز قرآن کریم آستان قدس نیز در ادامه این نشست بخشی از اهداف طرح ملی تلاوت و شبابالرضا را تشریح کرد و گفت: برنامهها شامل دورههای آموزشی، کارگاههای قرآنی و مسابقات مختلف است که با هدف ارتقای سطح آگاهی و فهم قرآن کریم در میان نسل جوان طراحی شدهاند.
مهدی مقدمکیا، مسئول طرح ملی تلاوت شبابالرضا نیز در این نشست گزارشی از فعالیتهای قرآنی ارائه داد و با تشریح دستورالعمل اجرایی طرح شبابالرضا بیان کرد: جوایز ارزشمندی برای حافظان و قاریان قرآن کریم این طرح ملی تلاوت، از جمله سفر به مشهد مقدس و سفرهای زیارتی و تفریحی در نظر گرفته شده است.
بنابر این گزارش، در سال جاری، کانون قرآنی خدمت رضوی استان فارس در بین سایر کانونهای خدمت آستان رضوی کشور، رتبه اول را به خود اختصاص داد.
در پایان این هماندیشی نیز از پرچم قرآنی جدید جلسات تلاوت خانگی و سنتی رونمایی شد و احکام شبابالرضا که به امضای حجتالاسلام سیدمسعود میریان، رئیس اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی رسیده بود، تقدیم دو نفر از مربیان قرآن از استان فارس شد.
انتهای پیام
مطالب مرتبط حرم علی بن حمزه، امروز میزبان محفل قرآنی «بشری» وظیفه اساتید بسیجی ولایتشناسی و جهاد تبیین است ملت با بصیرت ایران هرگز زیر سلطه کفر نخواهد رفت
-
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱:۳۹
-
۸ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/896995/