کشور ایران در حوزه پژوهش سرآمد منطقه است
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - - شاهین آخوندزاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست هم اندیشی با اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ضمن قدردانی از تلاشهای پژوهشگران و فناوران دانشگاه و با ارائه راهکارهایی در خصوص پژوهشهایی که میتواند موجب تولید ثروت برای دانشگاه و کشور شود، گفت: دستاورد و منافع اقدامات پژوهشی باید در جامعه دیده شود و رشد و بالندگی کشور را به همراه داشته باشد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او، به پیشینه این مرکز دانشگاهی در عرصههای علمی کشور و منطقه، از دیرباز تا کنون اشاره کرد و با اشاره به سابقه علمی و پژوهشی دکتر «هاشمی» سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ابراز امیدواری کرد که این مجموعه بیش از پیش در حوزههای علمی و پژوهشی ارتقا یابد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین از ارائه گرنت پژوهشی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به برگزیدگان پژوهشی و اعضای هیات علمی، اساتید و پژوهشگران برتر علوم پزشکی شیراز خبر داد و گفت: تلاش برای دسترسی اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاههای علوم پزشکی کشور به منابع الکترونیکی، از دیگر اقدامات معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال جاری است.
آخوندزاده با تاکید بر اینکه پژوهش باید موجب ارتقا و تامین سلامت مردم، توسعه رفاه، آموزش بهداشت و درمان جامعه شود، به بررسی وضعیت پژوهشی کشور ایران در مقایسه با رقبای سنتی منطقه و همچنین مقایسه تعداد مقالات ایران، ترکیه و عربستان از سال 1968 تا 2024 میلادی بر اساس Clarivate پرداخت.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اینکه کشور ایران در حوزه پژوهش سرآمد منطقه بوده و هست، به تاثیر کرونا و تحریمها بر حوزه پژوهشی اشاره کرد و افزود: بسیاری از پژوهشهای برتر ایران در گذشته، مربوط به دانشکده پزشکی شیراز بوده است و بیشک با توجه به تلاشهای مسئولان، اساتید، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه در حوزه پژوهش، شاهد درخشش بیش از پیش دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سطح ملی و دنیا هستیم.
13 پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛ در ردیف پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا
محمدهاشم هاشم پور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه در سال 1402 برگزار شد، با اشاره به تاثیر بحران کرونا در حوزه پژوهش، مهمترین دستاوردهای پژوهشگران و فناوران دانشگاه را بیان کرد.
به گفته معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نمایه شدن چهار نشریه علمی دانشگاه در پایگاه اطلاعاتی Scopus، حضور 45 پژوهشگر دانشگاه در جمع پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر دنیا، حضور 13 پژوهشگر دانشگاه در پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا بر اساس ESI از جمله این دستاوردها بوده است.
هاشم پور تولید بیش از 80 محصول با تلاش شرکتهای فناور مستقر در زیست بوم فناوری دانشگاه و بیش از 116 طرح محصول محور و ارتباط با صنعت را از دیگر دستاوردهای پژوهشگران و فناوران دانشگاه علوم پزشکی شیراز برشمرد.
هم اندیشی و پرداختن به ایدههای نو، در مسیر توسعه پژوهشهای سلامت محور
سید بصیر هاشمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با قدردانی از حمایت مسئولان پیشین دانشگاه از فعالان عرصه پژوهشی گفت: اگر دانشگاه ما در جایگاهی است که به آن میبالیم، به دلیل تلاشهای اساتید، مسئولان و اعضای هیات علمی پیشکسوت، پیشین و کنونی دانشگاه است.
مسئول ارشد حوزه سلامت استان فارس بر اهمیت تلاش مضاعف در این حوزه تاکید کرد و افزود: با استفاده از ظرفیتهای موجود و بهرهگیری از توانمندیهای مراکز تحقیقاتی و زیرساختهای علمی و پژوهشی دانشگاه، تلاش کنیم تا جایگاه دانشگاه در این حوزه ارتقا یابد.
هاشمی با بیان اینکه فعالیتهای تحقیقاتی و فناورانه باید در مسیر کاربردی و عملیاتی انجام شود، اظهار کرد: پژوهشهای کاربردی و فناورانه باید در مسیر حل مشکلات جامعه و مردم باشد.
او با تاکید بر اینکه یکی از مهمترین زمینههای استقلال و پیشرفت هر کشور و جامعه، پژوهشها و تحقیقات فناورانه و عملیاتی است، ابراز امیدواری کرد تا شاهد شکوفایی بیشتر حوزه پژوهش دانشگاه در سطح ملی و دنیا باشیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، موفقیت در این عرصه را نیازمند هماندیشی و پرداختن به ایدهها و اندیشههای نوین عنوان کرد و گفت: رشد و پیشرفت دانشگاه مایه سربلندی و افتخار ماست، پس تلاش کنیم تا موجب افزایش رشد و بالندگی خود، دانشگاه و کشور شویم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این آیین ضمن قدردانی از تلاشهای پژوهشگران و فناوران دانشگاه که رونق بخش حوزه تحقیقات و فناوری دانشگاه هستند، گزارشی از فعالیتها و عملکرد پژوهشگران و فناوران دانشگاه، اقدامات انجام شده در حوزه پژوهش، ارایه داد و در خصوص دغدغههای اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه در این زمینه مواردی مطرح کرد.
-
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۲۰:۰۶
-
۴ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/891408/