پیام فارس

آخرين مطالب

محمد کبیری: بخش های دولتی و خصوصی در کنار یکدیگر برای توسعه جزیره کیش تلاش خواهند کرد منطقه آزاد کیش

محمد کبیری: بخش های دولتی و خصوصی در کنار یکدیگر برای توسعه جزیره کیش تلاش خواهند کرد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در جمع اعضای مجمع سازندگان جزیره، از اصلاح فرآیندها و قوانین بعنوان چاره ای برای حل بنیادین مشکلات نام برد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد کبیری در نشست با اعضای مجمع سازندگان جزیره ضمن تقدیر از کسانی که با هدف توسعه کشور و با وجود تحریم ها در کیش سرمایه گذاری و فعالیت کرده اند گفت: امیدوارم با همدلی، همکاری و با برنامه ریزی های مناسب، آینده ای درخشان برای توسعه و پیشرفت جزیره کیش رقم بزنیم.
کبیری در ادامه با بیان این که یک مجموعه با همکاری و هم افزایی میان اجزای آن می تواند به موفقیت برسد افزود: بخش های دولتی و خصوصی در کنار یکدیگر باید برای توسعه جزیره تلاش کنند و برای به ثمر رسیدن تلاش ها باید از حضور سایر بخش ها نیز در کیش بهره مند شد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تصریح کرد: برخی مشکلات مختص کیش نیست و در دیگر شهرها و مناطق نیز وجود دارد. جنس مشکلات امروز ما دو نوع است مشکلات قانونی که به دولت باز می گردد و مشکلاتی که به سازمان منطقه آزاد کیش مرتبط است. در بخش سازمانی یکی از مهمترین موضوعات اصلاح فرایندها و مقررات زدایی است که این امر در حال بررسی است و تا دو هفته آینده برای رفع این دست مشکلات راهکارها ارائه می شود.
کبیری تاکید کرد: نگاه ما به آینده است لذا به جای اینکه به حل مشکلات به صورت تک موضوعی بپردازیم، با دیدگاهی کامل و جامع، فرایند ها را اصلاح می کنیم. البته که بخشی از این اصلاحات در سطح قوانین مجلس و مصوبات هیئت دولت است و جای کار بیشتری دارد.
وی افزود: با تشکیل کمیته اصلاح فرایندها و مقررات زدایی، با توجه به دانشی که در بخش غیردولتی وجود دارد از مشورت این عزیزان و مجموعه های فعال در کیش برای مذاکره و پیگیری کمک می گیریم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که باید در کیش نسبت به آن اصلاح نگرش شود حل مشکلات با دیدگاه زنجیره ای است . بدین معنا که در بررسی مشکلات، کل زنجیره فعالیت ها را در جزیره کیش ببینیم از تامین مالی تا ایرلاین، حمل و نقل، سلامت، آموزش، انرژی، خدمات و بسیاری موارد که همه این بخش ها بر کار هم اثرگذار هستند.
کبیری تصریح کرد: با توجه به این موضوع، پیشنهاداتی که از سوی بخش خصوصی به سازمان ارائه می شود باید براساس تکمیل و تامین منافع کل زنجیره باشد .
وی در پایان با بیان اینکه در بحث مسئولیت اجتماعی نیز علاوه بر سازمان، بخش خصوصی نیز باید مشارکت فعال داشته باشد گفت: یکی از این مسئولیت ها توسعه آموزش در کیش است. اگر جزیره کیش دارای مدارس و فضاهای آموزشی قوی باشد خانواده های بیشتری کیش را برای زندگی انتخاب می کنند که این امر باعث تقویت نیروی انسانی متخصص در کیش شده و در نهایت بازدهی بخش خصوصی را افزایش می دهد.
گفتنی است در این نشست اعضای مجمع سازندگان کیش نیز موارد و مشکلات حوزه های مختلف را طرح و با محمد کبیری گفت و گو کردند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/883055/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نظم جدید جهانی در راه است

6 عاملی که باعث یبوست می‌شوند

خواص شگفت انگیز مصرف آب آلو سیاه

بازگشت ساعت کاری ادارات به روال عادی از 16 فروردین

سبز و قرمز بورس تهران در سالی که گذشت

میزان مالیات نقل و انتقال ملک‌ اعلام شد

رصد و توسعه شبکه برق کشور برای مدیریت اوج بار 1404

فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان

خلاصه اخبار نیم روزی سه شنبه 12 فروردین

کلیپ شرکت فولاد غدیر نی ریز به مناسبت روز جمهوری اسلامی

مجموعه های حافظیه،سعدیه، تخت جمشید و پاسارگاد 13 فروردین تعطیل نیست

افزایش 31 درصدی بازدید از اماکن تاریخی و فرهنگی فارس

مجموعه‌های حافظیه، سعدیه، تخت جمشید و پاسارگاد 13 فروردین تعطیل نیست

زلزله سیاسی در فرانسه

این نوع فلفل خواص ضد سرطان دارد

عبور قیمت سکه از 102 میلیون تومان

راز آب زلال و شفاف استخر: تجهیزات تصفیه آب استخر ویلا

پنجره بسته 8 تیم در فوتبال ایران!

شگفتی‌ساز والیبال ایران: یک بازنده سربلند

فارس رکورددار مصرف بنزین در نوروز شد

12 عنوان شکایت و 8 پنجره بسته در فوتبال ایران

مکان‌های شاخص تاریخی فارس آماده میزبانی از مسافران در روز طبیعت است

4 علت مهم نفخ معده

تولید نفت آمریکا به کمترین میزان در 11 ماه گذشته رسید

پینگ‌پنگ‌بازان کره‌ای، حریف ملی‌پوشان ایران در فیدر اسلوونی

چهره ای متفاوت از ستاره محبوب کره ای در قاب امروز

توقیف 2 شناور حامل سوخت قاچاق در سواحل بوشهر

آغاز عملیات اجرایی تکمیلی ترمینال پروازهای خارجی فرودگاه شهید دستغیب شیراز

احتمال لغو بازی تشریفاتی والیبال ایران

سعادت واقعی، در پیروی از آموزه‌های اهل‌بیت(ع) نهفته است

توقیف 2 شناور حامل سوخت قاچاق در بوشهر

این استان رکورددار مصرف بنزین در نوروز شد

ارتش، پرده توهم اقتدار دشمنان را پاره می‌کند

کشف بیش از 2 هزار عدد لامپ خارجی قاچاق در استهبان

این مواد غذایی سالم خطرناک و سمی هستند!

سرنوشت واردات خودرو و حقوق ورودی خودرو در سال 1404

عارف: اولویت مهم دولت حمایت از بخش خصوصی است

حادثه رانندگی با 9 مصدوم در زنجان

استان رکورددار مصرف بنزین کشور در ایام نوروز

باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی سپاهان

اجرای بیش از 4 هزار برنامه قرآنی در ماه رمضان توسط رده‌های بسیج سپاه بقیه الله (عج) شیراز

خدمات کاشت ناخن با طراحی جذاب در شیراز

ابلاغ بخش دوم قانون بودجه 1404 به سازمان برنامه و بودجه

ابلاغ بخش دوم قانون بودجه 1404 به سازمان برنامه

قطب انرژی کشور اسیر کم‌آبی و خاموشی؛ نیازها تامین شود

12 عنوان شکایت و 8 پنجره بسته در فوتبال ایران + عکس

سهامداران عدالت حتما بخوانند

قطع 12 ساعته آب در انتظار مشترکان بدمصرف آب تهران

بیت‌کوین در مسیر صعودی گام برداشت

مشکل بن یدر برای پیوستن به سپاهان حل شد!