روشهای پخت سالم و ایمن مواد غذایی
علمي
بزرگنمايي:
پیام فارس - باشگاه خبرنگاران / روشهای آبپَز، بخارپَز و گریل میتوانند روشهای جایگزین سرخ کردن با روغن باشند و غذای سالمتری را در اختیار فرد قرار میدهند.
پختوپز غذا این روزها به سمت سریع پختن با استفاده از روغنهای سرخکردنی رفته که ترکیب روغن با کربوهیدراتها و مواد غذایی مانند سیب زمینی ترکیب نامناسب و پرضرری برای بدن است.
میتوان با استفاده از روشهای بخارپَز، آبپَز و گریل غذای سالمتری در اختیار داشت.
-
جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴:۰۵
-
۷ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/881352/