مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان:
تقویت بنیه علمی فرزندان شاهد و ایثارگر از اهداف بنیاد است
بنیاد شهید و امور ایثارگران
بزرگنمايي:
پیام فارس - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، در جلسه ستاد شاهد دانشگاه آزاد اسلامی استان، بر لزوم تقویت بنیه علمی دانشجویان و اعضای هیات علمی شاهد و ایثارگر در مقاطع مختلف تاکید کرد.
به گزارش «ایثار»، حسن نورانی، در این جلسه بر برگزاری منظم این جلسات تاکید کرد و گفت: یکی از اهداف بنیاد تقویت بنیه علمی فرزندان شاهد و ایثارگر است که جهت شرکت در رقابتهای علمی در سطح کشور ،منطقه و جهان با رزومه قوی بتوانند شرکت نموده و به موفقیتهای چشمگیر برسند . همچنین جای بسی خوشحالی است که یک نفر از دانشجویان مخترع دانشگاه آزاد اهواز در هشتمین جشنواره جایزه ملی ایثار به مرحله نهایی راه یافت که طی مراسم با شکوه و با حضور وزیر آموزش و پرورش از ایشان تقدیر بعمل آمد ؛ همچنین باید اطلاعرسانی بیشتری برای شرکت دانشجویان در نهمین جشنواره آموزشی - تحصیلی جایزه ملی ایثار که در اسفند ماه برگزار می گردد صورت گیرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، به برگزاری کارگاههای پروپوزال نویسی و مقالهنویسی برای دانشجویان ایثارگر به منظور توانمندسازی آنها اشاره کرد و افزود: ارتقای سطح علمی و توانمندسازی دانشجویان شاهد و ایثارگر به ویژه در مقطع دکترای حرفهای و phd ، جهت حضور بیشتر دانشجویان شاهد و ایثارگر در جشنواره های علمی معتبر و افزایش جذب هیئتهای علمی مراکز دانشگاهی و موفقیت در رقابتهای بینالمللی و ... از جمله اهدافی است که بنیاد برای دانشجویان این حوزه پیگیری میکند.
شهرام لک، نیز با بیان اینکه در رابطه با جشنواره علمی حتما همکاری لازم صورت میگیرد، تصریح کرد: یکی از وظایف ما در دانشگاه آزاد خدمت به شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و امیدواریم با این اقدام بتوانیم هم خدمات ارزندهای به خانوادههای شهدا و ایثارگر ارائه دهیم و هم از وجود این دانشجویان بهرهمند شویم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان و اهواز، با اشاره به راهاندازی کانون ایثار و شهادت در دانشگاه، اضافه کرد: از طریق این کانون خدمات و حمایتهای لازم به خانوادههای شهدا و ایثارگران در دانشگاه پیگیری میشود.
وی با بیان اینکه حفظ شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت کمتر از شهادت نیست، عنوان کرد: در چند سال اخیر تغییرات بنیادی در دانشگاه آزاد جهت زمینهسازی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی انجام شده و برنامههای مختلفی در این راستا طراحی و در حال انجام است که خانوادههای شهدا هم جزء این برنامهها هستند.
لک، با اشاره به برنامه دیدار مسئولان دانشگاه آزاد با خانواده شهدا به ویژه خانواده شهدایی که فرزندان آنها دانشجوی این دانشگاه هستند، ابراز کرد: نیاز است یک رابط میان بنیاد شهید و دانشگاه آزاد معرفی شود تا برنامه دیدار مشترک این دو سازمان را با خانواده شهدا هماهنگ کند. یکی از تفاوتهای دانشگاه آزاد با دیگر دانشگاهها در این است که این دانشگاه درس آشنایی با دفاع مقدس، اندیشههای سیاسی و وصیتنامه امام را در لیست دروس خود دارد، در حالی که این دروس در هیچ دانشگاهی تدریس نمیشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان و اهواز، با بیان اینکه در حال برنامهریزی جهت راهاندازی دانشکده مخصوص فرهنگ، تمدن و سبک زندکی هستیم، یاد آور شد: سال گذشته بیش از 380 تیم کرسی آزاداندیشی در دانشگاه داشتیم، این رد حال است که پیش ازاین در کل دانشگاههای استان 10 تیم بیشتر نبود.
در این جلسه همچنین در خصوص وضعیت شهریه دانشجویان و سهمیه فرزندان شاهد و ایثارگر در رشتههای دانشگاهی و جذب فارغالتحصیلان مقاطع دکترا در هیئت علمی دانشگاه و ... بحث و تبادل نظر شد.
-
سه شنبه ۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱:۴۱
-
۱۲ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/871109/