در مصرف ماهی به این نکات توجه کنید
علمي
بزرگنمايي:
پیام فارس - باشگاه خبرنگاران / ماهیهای آب شور طبع گرمتری نسبت به ماهیهای آب شیرین دارند و برای مزاجهای مختلف قابل استفاده هستند.
کارشناس طب سنتی میگوید ماهیهای آب شور طبع گرمتری نسبت به ماهیهای آب شیرین دارند و توصیه میشود ماهی به صورت کبابی مصرف شود و در صورت سرخ کردن هم با آرد سرخ نشوند.
-
دوشنبه ۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۵:۵۵
-
۴ بازديد
-
-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/870553/