پیام فارس

آخرين مطالب

بحران نیروی نظامی در ارتش آمریکا مقالات

بحران نیروی نظامی در ارتش آمریکا
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا /متن پیش رو در ایسنا منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
یک رسانه آمریکایی به بحران‌های پیش‌روی آمریکا در زمینه کاهش نیروی انسانی در ارتش این کشور پرداخت.
به گزارش ایسنا، نشریه آمریکایی با اشاره به شرایط جنگ غزه و اوکراین نوشت که «با وجود تمرکز بسیاری روی توانمندی‌های پهپادی، موشکی و دیگر تسلیحات مدرن، جنگ مدرن همچنان توسط نیروی نظامی و سربازان کنترل می‌شود.»
نشریه وکس در گزارش تحلیلی روز یکشنبه خود نوشت: «در اوکراین، هر 2 جبهه، تا پاییز 2023 بیش از 200 هزار سرباز خود را از دست دادند. موثر بودن مهمات و تسلیحات آمریکایی در روند جنگ اوکراین قابل نادیده گرفته شدن نیست؛ اما در نهایت، تعلیم سریع نیرو توسط اوکراین از سقوط کامل این جنگ در 2022 جلوگیری کرد.»
وکس نوشت: «در خاورمیانه نیز شرایط مشابه است. با وجود حصار فوق پیشرفته و خودکار اسرائیل در اطراف باریکه غزه، این حصار توسط نیروهای ماهر حماس که از فناوری پیشرفته‌ای برخوردار نبودند، فتح شد. عملیات حماس نیز در نهایت توسط سربازان اسرائیلی خنثی شد. حتی در اسرائیلی که به فناوری‌های نظامی فوق پیشرفته خود می‌بالد، امنیت آن توسط سربازان تأمین شده است.»
آمریکا 51 سال پیش این رویکرد را کنار گذاشت و جنگ‌ها و مداخلات متعدد خود را از آن زمان با «نیروی تمام داوطلب» (AVF) انجام داد. اما تمام‌داوطلب نام اشتباهی است. آمریکایی‌ها برای خدمت صف نمی‌کشند و نیروهای تمام‌داوطلب ارتش آمریکا واقعاً یک نیروی کاملاً استخدام شده است. استخدام سالانه قبلی آن از حدود 150 هزار آمریکایی عمدتاً جوان، که به طور جداگانه مستقر شده‌اند، به میدان می‌روند و مشوق خدمت هستند، با تلاش و هزینه قابل توجهی همراه است.
ایالات متحده با نیروهای تمام‌داوطلب 2 جنگ خارجی در عراق و افغانستان را پشت سر گذاشت، اگرچه هیچ یک از این جنگ‌ها یک پیروزی نبود.
طبق این گزارش، جنگ با روسیه، چین، ایران یا کره شمالی شرایط کاملاً متفاوتی خواهد بود، در این جنگ، ارتش آمریکا در عرض چند هفته نسبت به آنچه که این کشور در کل جنگ خود علیه تروریسم (عنوان برنامه آمریکا برای حمله به عراق و افغانستان به بهانه مقابله با تروریسم) تجربه کرد، متحمل خواهد شد.
وکس در ادامه نوشت: «اما با چند برابر شدن بحران‌ها در خارج از آمریکا، تهدید فوری وجودی برای ارتش تمام داوطلب کشور و در نهایت برای امنیت آمریکا، در داخل است: آمریکایی‌ِ کافیِ مایل و قادر به پر کردن رده‌های ارتش وجود ندارند.»
سرباز کافی در آمریکا وجود ندارد
طبق گزارش این نشریه آمریکایی، سه مورد از چهار سرویس نظامی بزرگ آمریکا نتوانستند تعداد کافی از نیروهای نظامی در سال 2023 جذب کنند. ارتش در 2 سال گذشته نتوانسته است به اهداف نیروی انسانی خود دست یابد و هدف با کمبودی 10 هزار نفری روبرو است. امروز، ارتش آمریکا با کاهشی 41 هزار نفری در مقایسه با سال 2021 که کمترین رقم از سال 1940 است، فقط به 445 هزار نفر می‌رسد.
وکس همچنین نوشت که میزان نیروهای ذخایر آمریکا نیز از 700 هزار نفر در سال 1973 به فقط 76 هزار نفر در سال 2023 کاهش یافته است و در صورت وقوع شرایطی اضطراری، این کشور با کمبود خطرناک نیرو روبرو است و ارتش این کشور حتی نمی‌تواند از ذخایر خود برای جبران تلفات اولیه هرگونه جنگ اولیه شدید استفاده کند.
از طرفی، این نشریه آمریکایی نوشت: «آمریکا حتی نمی‌تواند سربازان تازه استخدام کند. تا پیش از همه‌گیری کووید-19، از هر 10 آمریکایی، فقط سه نفر از شرایط لازم برای خدمت در ارتش برخوردار بودند. اما اکنون، با توجه به بحران‌های روانی، چاقی جوانان، اعتیاد به مواد مخدر و دیگر مشکلات مشابه، بسیاری از جوانان آمریکایی از سنین 17 الی 24 سالگی، در صورت لزوم هم نمی‌توانند در ارتش خدمت کنند.»
وکس افزود: «حتی در بین افراد واجد شرایط، میزان افرادی که خواهان خدمت در ارتش هستند هم اندک است. طبق نظرسنجی وزارت دفاع در سال 2022، فقط 10 درصد از آمریکایی‌های واجد شرایط در سنین 16 الی 21 به‌دنبال خدمت در ارتش هستند و علت عمده این دست از افراد نیز، مبارزه نیست، بلکه اهداف مادی، همچون سفر، کسب مهارت‌های تازه و میزان پرداختی ارتش است و فقط 24 درصد در بین این افراد، بخاطر غرور ملی خود خواستار عضویت در ارتش شده‌اند.»
این نشریه همچنین افزود : «تثبیت بحران "کاهش نیروی مبارز" در دراز مدت، خطری جدی علیه دموکراسی است؛ شهروندی که از ارتش خود جدا شده است، می‌تواند نسبت به مأموریت‌هایی که انجام می‌دهد بی‌تفاوت شود. نظارت و پاسخگویی غیرنظامی وقتی آسیب می‌بیند که ارتش از نظارت و درک عمومی جدا شود. درصد کهنه‌سربازان در کنگره در 50 سال گذشته به شدت کاهش یافته است. اما خطر فوری، عینی‌تر است. اگر اکثر خانواده‌های نظامی تصمیم بگیرند که کشور شایسته خدمات فرزندانشان نیست، ارتش آمریکا ناپایدار خواهد شد.»
اما، باوجود این شرایط بحرانی در آمریکا، وکس نوشت که بدترین بحران استخدام در ارتش آمریکا هنوز در راه است. نرخ زاد و ولد در آمریکا پس از بحران مالی 2008 به شدت کاهش یافته، تعداد جوانان 18 ساله آمریکایی قرار است در سال 2025 با 9.4 میلیون نفر به اوج خود برسد و سپس تا سال 2029 به حدود 8 میلیون نفر کاهش یابد. همه‌گیری کووید-19 نیز دوباره روی نرخ زاد و ولد در آمریکا اثر گذاشته و انتظار می‌رود نسل بعدی این کشور از الان نیز کوچکتر شود.
تهدید جدی نیز به آمریکا کمکی نخواهد کرد
وکس نوشت : «شاید برخی بر این باور باشند که یک تهدید جدی امنیت ملی باعث انگیزه بیشتر آمریکایی‌ها برای پیوستن به ارتش شود. اما حتی این هم ممکن است کافی نباشد: ارتش های عظیمی که درگیر جنگ‌های وجودی مانند جنگ داخلی آمریکا و جنگ جهانی دوم بودند، نه تنها از داوطلبان، بلکه میلیون ها سرباز وظیفه پر شده بودند. حتی اوکراین که در حال حاضر در مبارزه برای بقای خود است، در جذب سربازان کافی با مشکل مواجه است»
این نشریه در آخر نوشت: «در مقایسه با جنگ‌های کنونی در جهان، بحران استخدام یک تهدید امنیتی بزرگتر علیه امنیت ملی آمریکا به شمار. اگر یک درسی وجود داشته‌ باشد تا رهبران آمریکا از درگیری‌های اروپا و خاورمیانه عبرت بگیرند، این است که تعداد نیروهای نظامی هنوز برای جنگیدن ضروری است. همانطور که اسرائیل و اوکراین هر 2 آموخته‌اند، هیچ مقدار از جادوگری با فناوری پیشرفته این واقعیت پایدار جنگ را تغییر نداده است. اگر ایالات متحده نتواند استخدام نظامی خود را اصلاح کند، خطر از دست دادن یک جنگ قدرت بزرگ را به همراه خواهد داشت که عواقب بسیار زیادی برای همه آمریکایی ها خواهد داشت.»

همایون برخور

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/847245/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مسئله بچه‌های مسئولین

حمله «جوان» به «فراستی»: مسعود جان! سفره امریکا چرب‌تر بود؟!

آدم‌کشی با اسلحه

گزارش «سازندگی» درباره حضور مهاجران افغانستانی‌ در تهران

تفنگ‌های حقیقی و خواهرهای دلتنگ

کمترین درد با پیوند کلیه به روش نوین

رابطه مستقیم غذا با انواع بیماری ها

جهان بر چهار پایه استوار است

قیمت خرید تضمینی دانه‌های روغنی مشخص شد

قهرمانان ورزشی استان در گود مهر و معرفت

تراکتور‌های کشاورزی به جی پی اس مجهز می‌شوند

نیاز مبرم به تمامی گروه‌های خونی در استان فارس

برگزاری المپیاد ورزشی فرزندان، کارکنان و سربازان زندان‌های فارس

جزئیات طرح پلیس راهور تهران برای اول مهر

مهم‌ترین تفاوت بین آلرژی و عفونت

درمان افسردگی با طلای سرخ

بیماری‌های شایع در فصل پاییز

خطرات دود سیگار و قلیان برای کودکان

چند خوراکی مفید برای تقویت ریه‌ها

نکاتی درباره سرطان‌های دستگاه گوارش

آرتروز و موضوع مهم نماز ‌

چطور در سریعترین حالت وزن کم کنیم؟

راهکارهای موثر برای تقویت ریه‌ها

درمان افسردگی با غذاهای ایرانی

ادعایی درباره یک فرد جدید در ماجرای وام‌های نجومی

انتقاد وزیر اقتصاد از بدقولی روسیه برای سرمایه‌گذاری در ایران

فروش فوق العاده کامیون فورس محصولات بهمن دیزل ویژه نمایشگاه خودروی مشهد +جدول قیمت

بخشودگی جرائم مالیاتی در صورت پرداخت بدهی تا 29 شهریور تمدید شد

هفته وحدت نقطه عطف برای همه مسلمانان جهان

8 پروژه عمرانی و خدماتی در فشافویه به بهره‌برداری رسید

3 انتصاب جدید در هیئت فوتبال استان فارس

انتقاد روزنامه اصولگرا از انتصابات دولت پزشکیان

نگران برای وفاق

شرط وفاق باور به «حق برابر شهروندان» است

روش‌های درمان لنف ادم

آلرژی غذایی و ارتباط آن با سیستم ایمنی بدن

مصرف مداوم دمنوش‌های گیاهی ممنوع!

استفاده از آستین کشی بعد از جراحی لنف

نکاتی مهم در مورد مصرف مکمل‌ها در کودکان

آخرین فرصت خرید اینترنت تابستانی ارزان با تعرفه ویژه

نظرات جدید کارشناسان درباره قیمت اتریوم

رییس اتاق تهران: همه کشورهای دنیا غیر از جیبوتی که جمعه تعطیل است، شنبه و یکشنبه تعطیل هستند

مشترکات امت اسلامی عامل همگرایی است

حاشیه‌های دیدار امروز جمعی از علما و بزرگان اهل سنت کشور با رهبر انقلاب |‌ تصاویر

مدرسه تاریخی22 بهمن ارومیه میزبان شاعران و دوستداران شعر و ادب

بزرگترین مراسم مولودی‌خوانی کشور در دیار وحدت شیعه و سنی

ماجرای بمب کشف شده در روستای امیرایوب استان فارس چه بود؟

آنچه بر روغن‌نباتی نرگس شیراز گذشت

بازگشت ایران به راهبرد صبر استراتژیک

تخم لق زنگزور؛ پهلوی‌ها با واگذاری آرارات ضربه تاریخی به ایران زدند